Pro společnost OnCase jsme vytvořili editor pro vizualizaci krytů na telefony

Pro společnost OnCase jsme vytvořili editor pro vizualizaci krytů na telefony

Mobilní telefon již dlouhou dobu neslouží pouze k volání či posílání zpráv. V dnešní době je nepostradatelný pro práci, ale taky zábavu či vzdělávání. Několikrát denně jej máme na očích, nosíme jej s sebou všude. Společnost OnCase si tuto skutečnost uvědomila a rozhodla se lidem nabídnout možnost vytvořit si na telefon personalizovaný kryt s vlastní fotografií. Technickou stránku vytváření návrhu a objednávky jsme vyřešili my v Dokamaru.

Ukázka krytu telefonu

A co přesně náš editor umožňuje? Je to velmi jednoduché. Vyberete požadovaný typ telefonu, nahrajete fotografii a intuitivně ji na kryt napasujete - fotku můžete přiblížit, oddálit a vybrat preferovanou výseč. Samozřejmostí je, že editor je plně funkční jak na počítači, tak na mobilním telefonu či tabletu. Výsledek v reálném čase vidíte, takže nehrozí žádné nepříjemné překvapení a zklamání při převzetí balíčku.

A pak už stačí jen objednat a za pár dní máte v ruce kvalitní, hezký a navíc zcela originální kryt na telefon. Láká vás to? Klikněte na www.oncase.cz a přesvědčete se na vlastní oči.

Ukázka krytu telefonu

Možná jste si všimli, že se jedná už o druhou zakázku, u které programujeme editory pro vizualizace nějakého produktu. Před kryty na telefon to byly dárkové skleněné desky. Takové vizualizátory nás baví a jdou nám dobře. Máme tu na toto téma malou anketku: zaznamenali jste v poslední době při nějaké on-line objednávce, že byste právě možnost vizualizace uvítali? Čeho se to týkalo? Byl to nějaký oděv či snad dárkový předmět? Napište nám na sociálních sítích či na náš mail info@dokamar.cz. Těšíme se na zajímavé tipy :-)

#webové stránky tvorba #webová aplikace na míru #responzivita