Naše doplňky usnadňují práci e-shoperům na platformě Upgates

Naše doplňky usnadňují práci e-shoperům na platformě Upgates

Spolupráce s Upgates patří mezi ty, které se po vzájemné spokojenosti dál a dál rozvíjí. Tato platforma nabízí krabicová řešení tvorby a pronájmu e-shopů, ale svým zákazníkům nabízí rovněž možnost splnit specifické požadavky, a to formou doplňků. Zde je prostor právě pro Dokamar.

Pro uživatele e-shopů na platformě Upgates jsme prozatím vyvinuli dva doplňky. Prvním z nich je Digital Creator, který umožňuje zcela automatickou správu digitálních produktů – poukazů, digitálního obsahu i elektronických licencí (www.digitalcreator.cz). Workflow Assistant (www.workflowassistant.cz) zase prostřednictvím modulů pomáhá e-shoperům mnoho procesů v e-shopu automatizovat, propojovat a zjednodušovat. Obsahuje několik modulů a e-shoper si může vybrat, který či které z nich zrovna jeho obchod potřebuje. Velkou výhodou tohoto doplňku je možnost vyvíjet moduly nové a ladit je přesně dle požadavků. Těch scénářů, na které e-shopeři naráží, je velké množství. My jim jdeme vstříc a novým nápadům na vylepšení nikdy neříkáme ne. V neposlední řadě uživatelům e-shopů na platformě Upgates pomáháme s optimalizací volání rozhraní API.

Jako velkou přednost vnímáme jednoduchost a intuitivnost nastavení. E-shoper nemusí mít žádné rozsáhlé technické znalosti a i přesto je schopen během několika minut doplněk zprovoznit. Od e-shoperů navíc víme, že každá další možnost automatizace jim rozvazuje ruce. Odpadá totiž nutnost kontrolovat věci manuálně a denně se jimi zabývat. Mají celý systém více pod kontrolou a eliminují chyby způsobené lidským faktorem.

#aplikace pro e-shopy #optimalizace webu #webové aplikace na míru