Firma tiskne fotografie na skleněné desky. Díky Dokamaru je celý proces výrazně efektivnější.

Firma tiskne fotografie na skleněné desky

Začíná to myšlenkou obdarovat někoho blízkého personalizovaným dárkem. A to dárkem takovým, který zaujme, je originální a navíc zůstane na očích. Člověk začne googlit a zjistí, že nedaleko Brna existuje firma OnGlazz, která je schopna vaši vlastní fotografii natisknout na skleněnou desku. Navíc si ji můžete libovolně oříznout, doplnit textem, příp. zvolit jednu z přednastavených šablon. Objedná, zaplatí a za pár dnů je poklad doma. No jo, ale co všecko se skrývá za těmito několika kliknutími?

Podání rukou před firmou

Dokamar byl firmou OnGlazz ke spolupráci přizván nejprve jako tvůrce komplexní webové aplikace, zahrnující jednak editor, který zákazníkovi umožňuje úpravu a zobrazení fotografií, ale také jsme zajišťovali propojení s celou řadou nástrojů jako je platební brána či přepravní aplikace.

Tiskárna OnGlazz

Jak říká Lukáš Müller z OnGlazzu, ukázalo se, že firma našla v Dokamaru skvělého business parťáka, se kterým je navíc velmi příjemné komunikovat, protože jednání jsou vedena efektivně a v přátelském duchu. Spolupráce se proto rozjela naplno. Pro OnGlazz jsme vytvořili sadu nástrojů pro správu interního systému včetně procesů jako je obsluha tiskáren či řízení skladových zásob.

Sklad OnGlazz

“Do našeho firemního systému vnesla kvalitní práce od Dokamaru velkou míru automatizace, zlepšila kontrolu kvality a mnoho firemních procesů bylo díky jejich softwaru zrychleno,” doplňuje Müller. Vrátíme-li se k úvodní otázce, co stojí za těmi několika kliknutími při vytváření objednávky, zjistíme, že velká část procesů se děje automaticky, a to právě díky práci Dokamaru - námi vytvořený systém pokrývá správu objednávek od momentu, kdy ji zákazník OnGlazzu vytvoří, přes schvalování grafických návrhů, obsluhu tiskáren, kompletaci zboží či sledování ve skladu. Třešničkou na dortu je pak vytvoření správy skladových zásob.

Skleněná deska OnGlazz

Nesmíme opomenout jakési vedlejší efekty této automatizace, jakými jsou například to, že práce ve firmě OnGlazz je nyní pro její zaměstnance jednodušší a příjemnější, a také to, že je díky tomu posilována pozice firmy na trhu práce.

Chcete se přesvědčit na vlastní oči? Tvorba responzivního webu je naším standardem, takže ať už jste na počítači, mobilu či tabletu, klikněte sem: www.onglazz.cz.

#webová aplikace na míru #tvorba webu na míru #responzivní stránky